Cambridge Deck Connector 18 PHOTOS

Two free-standing buildings on a small Cambridge lot needed a connection that would help unify the space, create room for outdoor dining, and transition to the grassy yard area. A path to the laundry line, canoe and kid-stuff storage, screening an unsightly chain link park fence, and evening lighting were all part of the program.

Cambridge Deck Connector

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

View through to storage and bamboo planter, sunken stone path, and deck

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Steps from deck to sunken stone path

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Deck steps and lighting

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Cobble path

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Cobble path

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Bamboo planter with lighting

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Cambridge Deck Connector

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Bamboo planter

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Cambridge Deck Connector

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Seat wall corner of deck

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Integrated seating, storage, and planter to side of deck

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Cambridge Deck Connector

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Decking and dining area

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Cambridge Deck Connector

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Cambridge deck connector

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.

Cambridge deck connector

Photography by Natalie DeNormandie, SegoDesign.